40 år med godt håndværk og solide løsninger indenfor tømrer-, murer- og betonarbejde

Vi tager gerne ansvaret med opgaver som hoved- og totalentreprenør, hvor vores erfarne projektledere koordinerer samarbejde mellem faggrupper, myndigheder, bygherre, rådgiver etc. Vi sikrer fremdrift og kvalitet på byggepladsen og glæder os over at aflevere ordentligt håndværk!

Som kunde og samarbejdspartner hos Ginnerup møder du et team af grundige fagfolk der arbejder dedikeret med netop dit projekt. Vi lægger vægt på et godt samarbejde og kvalitet i hele processen fra projektering til det færdige byggeri. Vi tror på at det er sådan, vi som professionelle håndværkere sikre at du får et vellykket resultat.

I vores snedkerværksted arbejder dygtige håndværkere med unikke kvalitetsløsninger til både renoveringsopgaver og moderne arkitektur. Renovering af kulturhistoriske bygninger som Ørslev Kloster og Nørre Vosborg er en æressag for os og et mangeårigt samarbejde med bygherrer, som eksempelvis Slot- og ejendomsstyrelsen har givet os indsigt i hvordan man bevarer sjæl og historie ved nænsom renovering.

De fleste af vores medarbejdere, har været hos os i mange år og vi har en positiv kultur hvor vi hjælper hinanden og gerne gi’r lidt ekstra for at komme i mål. Det er vores styrke, sammen med en årelang erfaring hvor hvert nye byggeprojekt har bragt mere viden til virksomheden.